Blog

23. 02. 2017.

Svi na Galatu

 
Prava poslastica za sve navijače, prvi meč crveno belih u Beogradu nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća a protivnik čuvena Galata.  Večeras od 19h možete biti trener iz kauča tima Crvena Zvezda MTS na meču u kome je protivnik Galatasaraj.
 
22. 02. 2017.

Za sve navijače crno-belih a i za sve ljubitelje košarke imamo jedno lepo iznenađenje a to je početak naše saradnje sa KK Partizan. Danas ste u prilici da se takmičite u toku utakmice Lige šampiona KK Partizan NIS – KK PAOK. Sve što je potrebno jeste da odaberete tim KK Partizan i da igrate aplikaciju CouchCoach.

15. 02. 2017.

Budite i vi trener i pomozite svom timu na Kupu Radivoja Koraća

 
10. 02. 2017.

Izuzetno nam je drago da najavimo saradnju sa Košarkaškom ligom Srbije i mogućnost za korisnike aplikacije CouchCoach da igraju utakmice domaćeg takmičenja. Za sve Vas ljubitelje košarke već
sutra imate na programu meč koji je prava poslastica.

09. 02. 2017.

Prošao je i derbi, derbi koji će se pamtiti po tome da je završen bez prekida i većih incidenata, kao i po prvom porazu Crvene Zvezde u ABA ligi nakon godinu dana dominacije u regionalnom takmičenju.

04. 02. 2017.

Znamo svi da pobednik može biti samo jedan, da će to sutra biti košarkaši Crvene Zvezde ili Partizana. Kada se oglasi sirena da oglasi kraj utakmice jedni će slaviti a drugi žaliti. Međutim, pobednici ćemo biti i svi mi bez obzira na to da li nam je draža crna ili crvena boja, pobednici ćemo biti pošto ćemo uživati u jednoj sjajnoj košarkaškoj predstavi i što će pobediti košarka.

04. 02. 2017.

Hala Aleksandar Nikolić je još jednom bila ispunjena do poslednjeg mesta i sinoć nije bilo osobe koja se nije nadala još jednoj pobedi crveno belih. Svakoj seriji dođe kraj, pa tako i pobedama crveno belih, svi se nadamo da je sinoćni poraz samo slučajan i da će naš tim u nastavku takmičenja beležiti nove pobede.

02. 02. 2017.

Ono što ste svi priželjkivali počelo je da se ostvaruje, a to su utakmice Evrolige u aplikaciji CouchCoach. Sutra od 20.45h možete biti trener iz kauča tima Crvena Zvezda MTS na meču u kome je protivnik Anadolu Efes.

02. 02. 2017.

Kada smo pre nešto više od mesec dana započeli saradnju sa ABA ligom, verovali smo da će se pronaći ljubitelji sporta koji dobro poznavanju košarku kao igru, košarkaše i trenere i da će rado prihvatiti izazov, odnosno igrati našu igru

01. 02. 2017.

Da bismo konačno razvejali sve sumnje oko toga ko je Nestor, kako neko može tako dobro da igra našu aplikaciju, da redovno osvaja po tri pobede u kolu igrajući različite timove u sledećem postu objavljujemo intervju sa Nikolom Nestorovićem iz Pančeva

Pages