Ajmo, ajde

Ajmo, ajde

 
Krenula je nova serija pobeda Crvene zvezde, a čini se da se momci Dejana Radonjića tek spremaju da prikažu svoje najbolje partije. Sutra u Areni od 19h meč sedmice, čuveni Olympiacos izlazi na megdan miljenicima beogradske publike. Sigurni smo da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta a verujemo da će se gužve stvarati i u Vašim domovima kako bi svi članovi porodice zauzeli što bolje mesto ispred televizora pred početak meča.
 
 
Mi smo za Vas koji se odlučite da se oprobate kao treneri sa kauča na ovom meču spremili specijalne nagrade tako da će prvoplasirani osvojiti duks, oni koji zauzmu pozicije od drugog do petog mesta osvojiće majicu, plasirani od šestog do desetog mesta osvojiće po šal.
 
Ako sada po prvi put planirate da igrate igru predlažemo Vam da proučite pravila koja možete pročitati na sledećem linku http://couchcoach.rs/news/instruction .
 
Prvoplasiranom će nagradu licno uručiti trener KK Crvena Zvezda Dejan Radonjić.
 
Za sve one koji žele da bodre Crveno bele i u Barseloni, Kontiki i Big Blue organizuju čarter let u koji su uključeni svi transferi, noćenje u hotelu sa četiri zvezdice sa doručkom kao i  rezervacija karte za meč.
 
 
Polazak je 24.03., povratak 25.03. cena je počev od 419€ a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 0114141411. Požurite, veliko je interesovanje! 
 
 
Za sve naše korisnike koji naprave rezervaciju spremili smo poklon iznenađenja.
 
 
Ajmo, ajde, svi u napad!