Ako se po jutru dan poznaje

Ako se po jutru dan poznaje

 
Ako se po jutru dan poznaje reklo bi se da Vam se aplikacija dopala. Iskreno nismo znali šta da očekujemo, jesmo učinili veliki napor da napravimo aplikaciju CouchCoach i da u saradnji sa ABA ligom omogućimo Vama ljubiteljima košarke i navijačima da je koristite ali dok nismo krenuli nismo znali šta da očekujemo.
Kada se pozabavimo brojevima to ovako izgleda, na svim utakmicama 15-og kola ABA lige učestvovalo je ukupno 656 igrača, najveće interesovanje je bilo za Partizan 191 igrač, sledi Crvena Zvezda 109 igrača, Igokea 84 igrača i tako dalje do svega 16 igrača koliko je pratilo Cibonu. Neko će reći da je možda Partizanu najpotrebnija pomoć njegovih navijača a Ciboni najmanja, ali šalu na stranu najvažnije je da ste se dobro zabavili, sakupili poene, i da već imamo prve rang liste. Svi zajedno ste osvojili 261621 poena i predložili 10134 akcija, brojevi koji svakako nisu mali.
Treba da napomenemo da se rang liste za utakmicu osvežavaju nakon svake odigrane četvrtine, i da je za to potrebno nekoliko minuta, kako bi bili prikazani tačni rezultati pa Vas molimo za malo strpljenja.
A evo i igrača koji su osvojili najviše poena po utakmici
 
 
Svima čestitamo, majice su nekim već stigle a uskoro će ih svi dobiti, a ne možemo a da ne izdvojimo Slobodana Milutinovića iz Zvečana koji je pobednik za čak četiri tima (Mega Leks, Cedevita, Mornar i Zadar) dok je Igor Krstevski iz Skopja pobednik za dva tima (Karpoš Sokoli i MZT Skopje).
Kada je u pitanju ukupan plasman objavljujemo rang listu nakon 15og kola za prvih deset igrača, dok ćemo rang listu za prvih 200 igrača objaviti uskoro.
 
 
Već naslućujemo bespoštednu borbu za glavne nagrade, tako da Vas očekujemo i na utakmicama 16-og kola i ne zaboravite da su već sutra, to jest u petak na programu tri utakmice.
 
I da ponovimo tu smo radi Vas a kako je aplikacija nova i verujte veoma kompleksna moguće je da nam se potkrala neka greška tako da ako prvi prijavite neki bug za koji mi ne znamo sledi nagrada. Dodatno sve predloge za unapređenja ćemo nagraditi ako Vaš predlog usvojimo i ugradimo u aplikaciju. Sve komentare, sugestije, prijave bug-ova šaljite nam na mejl info@couchcoach.rs .
Zato napred, telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!