Bez kompromisa

Bez kompromisa

 

Meč koji svi sa nestrpljenjem očekujemo i zbog koga ćemo noćas kratko spavati u mnogo čemu simboliše stremljenja jedne generacije košarkaša koji pišu najlepše stranice svojih karijera. Samo što su nas košarkašice obradovale plasmanom u polufinale a već sledi najvažniji meč naših najboljih košarkaša.

Više nema kalkulisanja, sada svaka izgubljena lopta, svako loše dodavanje, svaki promešani zicer imaju veliku cenu, i verujemo da će naši momci odoleti izazovu greške svesti na minimum i pružiti dobru igru.

Analizom dosadašnjih predloga navijača pokazalo se da je najviše predloga došlo za sledeću startnu petorku Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Nikola Jokić i Miroslav Raduljica. Kao prve izmene glasali ste za Nemanju Nedovića, Stefana Markovića, Marka Simonovića, Stefana Jovića, Milana Mačvana dok su najmanje glasova dobili Vladimir Štimac i Stefan Birčević.

Verujemo da će naš selektor svakako odabrati prave igrače i da će razigrati i one koji kasnije budu ulazili u igru. Vi se takođe možete okušati u ulozi trenera, „trenera iz kauča“.

Ukoliko to još niste uradili preuzmite aplikaciju CouchCoach sa sajta www.couchcoach.rs i sledite naredne korake

odaberite OI RIO 2016 - muškarci

odaberite utakmicu Srbija - Hrvatska

predložite prvu postavu naše reprezentacije

sačekajte početak utakmice i igrajte !

Srećno orlovi, srećno navijači !