Crveno belo veče

Crveno belo veče

Hala Aleksandar Nikolić je još jednom bila ispunjena do poslednjeg mesta i sinoć nije bilo osobe koja se nije nadala još jednoj pobedi crveno belih. Svakoj seriji dođe kraj, pa tako i pobedama crveno belih, svi se nadamo da je sinoćni poraz samo slučajan i da će naš tim u nastavku takmičenja beležiti nove pobede.

Zahvaljujući podršci uprave KK Crvena Zvezda omogućili smo Vam da u aplikaciji CouchCoach možete igrati i utakmice koje crveno beli igraju u Evroligi. Zahvaljujemo se i Sport Klubu i Vladimiru Kuzmanoviću koji su ovu mogućnost najavili u TV emisiji koja je prethodila početku utakmice.

Vaš odziv je bio više nego odličan, od trenutka kada je Crvena Zvezda na svojim društvenim mrežama objavila mogućnost da u toku utakmice možete biti treneri sa kauča beležili smo iz minuta u minut nova preuzimanja aplikacije.

Ukupno je 906 igrača i igračica učestvovalo u igri a prvo mesto je osvojio Mladen Hajder iz Zemuna. Nagrade ćemo uskoro podeliti onima koji su bili plasirani u prvih deset a Mladenu će trener Dejan Radonjić lično uručiti nagradu.

Verujemo da sa nestrpljenjem očekujete meč Evrolige koji se igra u Moskvi u četvrtak 9 -og februara kada ćete imati novu priliku da budete treneri sa kauča.