Detalji koji presuđuju

Detalji koji presuđuju

Naše dame su startovale kako smo samo mogli da poželimo, efikasan napad, dobra odbrana, baš onako kako smo se nadali da će igrati. Startna postava je bila veoma razigrana zahvaljujući asistencijama Milice Dabović a Jelena Milovanović, Danijel Pejdž neumoljive u napadu. 

Po analizi navijača aplikacije CouchCoach ovo je i period kada je zabeležen značajan porast u broju ostvarenih poena u igri.

Sredina prve četvrtine nagoveštava da će se Špankinje vratiti u meč, što se i potvrđuje rezultatom od jedan poen razlike za naše protivnice.

Druga četvrtina donosi blagu rezultatsku prednost Špankinja a naš tim ne uspeva da ponovi igru sa početka utakmice, a ono što nas sve brine je to da su protivnice sve razigranije, naročito Xargay i Cruz.

U nastavku smo se ponadali da ćemo uspeti da uspostavimo bolju odbranu ali se to nikako ne događa, čini se da jedino Sonja Petrović i Jelena Milovanović zadržavaju rezultat u egalu.

Ovo je trenutak kada čak 80% korisnika aplikacije zahteva da se u igru vrati Milica Dabović ali se to ne dešava sve do par minuta pred kraj utakmice kada se čini da će samopouzdanje koje poseduju španjolke presuditi. Zanimljivo je da skoro celu treću i četvrtu četvrtinu postoje brojni zahtevi za tajm aut ali da se on zaista i realizuje tek na kraju utakmice kada je već bilo kasno.

Sve u svemu, veoma zanimljiva utakmica, koja je pokazala svu neizvesnost i draž koju donosi košarka, na žalost ovoga puta ne sa srećnim ishodom za naš tim.

Verujemo da će naš tim izvući pouke iz poraza i da će već u sledećem meču pokazati da može više i bolje.

Najbolji „trener iz kauča“ je Nenad iz Beograda koji je uspeo da sakupi 618 poena i kao nagradu dobija majicu.

Srećno plave, srećno navijači !