Kad se orlovi naljute

Kad se orlovi naljute

 

Kad se orlovi naljute nije dobro biti u koži protivnika. To se upravo dogodilo u meču naše reprezentacije protiv Kine, u utakmici koja je odlučivala o plasmanu našeg tima u četvrtfinale.

Više nas ne čudi startna postava našeg tima, a upravo na ovom meču su četiri igrača Bogdanović, Marković, Kalinić i Jokić ostvarili sjajan učinak. Jedini igrač koji za sada nije zadovoljio jeste Birčević ali se nadamo da će u mečevima koji dolaze i on ući u formu.

Kinezima smo dozvolili da povedu, ali kada su se Bogdanović i Jokić razgoropadili došli smo do prednosti koju smo kasnije samo uvećavali sve do četvrte četvrtine. Stožeru našeg tima Raduljici koji je u meču proveo taman toliko vremena (12 minuta) koliko je potrebno da potvrdi svoje epitet u dobrom izdanju pridružuje se i Kalinić koji je svoju minutažu iskoristio na najbolji mogući način i za nešto više od 16 minuta u igri uspeo da naniže čak 15 poena uz indeks korisnosti 23.

Treću četvrtinu, koju dobijamo sa najvećom razlikom, od 20 poena obeležavaju Mačvan, Boganović, Kalinić i Simović a u poslednjoj četvrtinu naš tim popušta gas i dozvoljava Kinezima da je reše u svoju korist 17:16.

Igrači aplikacije CouchCoach su imali priliku da u ovom meču ostvare veliki broj poena, čini se da nisu uvek uspevali da pogode izmene koje će naš selektor Đorđević realizovati ali to nije uvek ni bilo potrebno, dovoljno je  bilo samo lajkovati igrače koji ulaze u igru i broj poena je rastao.

Najviše su profitirali oni koji su predlagali ulazak Kalinića, naročito nakon njegovog izlaska posle prve četvrtine, kao i oni koji su predlagali ulazak Bogdanovića i Raduljice. A posebno prijatno iznenađenje je bilo za one koji su tražili ulazak Mačvana, koji je imao zapaženi učinak.

Titulu najboljeg „trenera iz kauča“ osvojio je Uroš iz Beograda sa sakupljenim 1331-im poenom. Uroš će kao nagradu dobiti majicu CouchCoach.

Slede dva dana odmora, pa meč četvrtfinala. Naši momci su ušli u formu i ko god da im bude protivnik ne bismo mu bili u koži. Utakmica četvrtfinala se igra u četvrtak u 00.45h kada počinje TV prenos.

Ukoliko to još niste uradili preuzmite aplikaciju CouchCoach sa sajta www.couchcoach.rs odaberite utakmicu našeg tima i okušajte se u ulozi trenera.

Srećno plavi, srećno navijači !