Kako do nagrada

Dragi ljubitelji košarke, nadamo se da ste spremni za takmičenje koje nam predstoji i u kome možete osvojiti čak 1298 nagrada koje smo za Vas spremili. 

Kao što smo najavili počev od 15. kola ABA lige koje počinje danas 24.decembra za nekoliko sati pa sve do završetka regularnog dela prvenstva to jest 26. kola koje je na programu 10.marta možete se kroz našu aplikaciju CouchCoach zabaviti, pomagati nekom od košaraških timova ABA lige u toku utakmice, osvajati poene i nagrade.
Sve što je potrebno da uradite jeste da preuzmete aplikaciju sa našeg sajta http://couchcoach.rs/ to jest Play Store-a odaberete utakmicu i tim i počnete da igrate.
VAŽNA NAPOMENA je da se aplikacija igra u realno vreme odigravanja utakmice, a kako biste mogli da predložite prvu postavu tima potrebno je da se ulogujete barem 30 minuta pre početka utakmice. Igru možete igrati dok gledate TV, slušate radio prenos a to nije i neophodan uslov pošto se možete igrati i ne gledajući i slušajući prenos.
A sada o nagradama.
Za one koji osvoje najviše poena, računajući sve utakmice koje prate, bez obzira na broj obezbedili smo sledeće nagrade:
 
 
Uz uslov da osvoje ukupno preko 30000 poena. Možete igrati koliko god utakmica želite, svi osvojeni bodovi Vam se sabiraju i najbolje plasirani će osvojiti kauč, tri igrača će osvojiti fotelje a šest igrača će osvojiti pecarošku stolicu na rasklapanje.
 
Za one koji osvoje najviše poena prateći klub kroz takmičenje spremili smo sledeće nagrade:
 
 
i još 210 metalnih privezaka i 560 samolepljivih stikera.
 
Ne postoji ograničenje u broju klubova koje možete pratiti, to jest možete pokušati da osvojite nagradu kao najbolji trener sa kauča za jedan ili više timova istovremeno. Za navijače svakog tima predvideli smo po 80 nagrada, to jest 80 dobitnika. Jedino ograničenje koje postoji jeste da u toku odigravanja utakmice možete da pomažete samo jednom klubu, ali za one koji imaju više telefona čak ni to nije prepreka.
Nagrade ćemo nakon objave rang liste na kraju regularnog dela takmičenja lige dodeliti svim dobitnicima u mestu odakle je njihov klub to jest u Novom Mestu, Ljubljani, Zagrebu, Zadru, Aleksandrovcu, Podgorici, Baru, Sremskoj Mitrovici, Beogradu i Skoplju.
 
I to nije sve!
 
U svakom kolu poklanjamo po 14 majica za one koji osvoje najviše poena za svaki od klubova u jednom kolu:
 
 
Dobitnicima u svakom kolu ćemo poslati majice i imamo samo molbu da nam pošaljete Vaš selfi u majici koju Vam pošaljemo.
 
Nadamo se da će Vam naše takmičenje biti zanimljivo i da ćete uživati igrajući se a spremili smo i specijalne nagrade za one koji nam pomognu da unapredimo aplikaciju. Kako je aplikacija nova i verujte veoma kompleksna moguće je da nam se potkrala neka greška tako da ako prvi prijavite neki bug za koji mi ne znamo sledi nagrada. Dodatno sve predloge za unapređenje ćemo nagraditi ako Vaš predlog usvojimo i ugradimo u aplikaciju. Sve komentare, sugestije, prijave bug-ova šaljite nam na mejl info@couchcoach.rs.
 
Zato napred, telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!