Korak po korak

Korak po korak

 
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem, čuvena je mantra glavnog junaka sada već kultnog filma „Sećaš li se Dolly Bell“ a nama je postala takođe bliska pošto se svakodnevno preispitujemo da li smo uradili sve što smo mogli kako biste Vi koji koristite našu aplikaciju bili zadovoljni i nakon odigrane utakmice ponovo se ulogovali i koristili je na novoj utakmici. Zadatak nije lak, kako Vama koji pokušavate da predvidite dešavanja na terenu tako ni nama pošto mi moramo da se pobrinemo da smo sve podatke sa utakmice prihvatili u realnom vremenu, tačno ih obradili, prihvatili Vaše predloge, primenili algoritam, i ono što je posebno važno tačno obračunali poene koje ste osvojili.
 
Još uvek dobijemo Vaše primedbe, istina u poslednja dva kola manje, na čudno ponašanje aplikaciju u delu koji se odnose na prikaz poena, porast i smanjivanje poena i slično. Za sada je simptomatičan slučaj sa utakmice 18-og kola između Budućnosti i Igokee kada je zakazao unos podataka na samoj utakmici i poslao pogrešne podatke u naš sistem koji nije uspeo da prepozna te podatke i Vama na telefonima prikazao čudne rezultate. Za sve Vas koji ste nas o tome obavestili izvršili smo korekcije i naknadno obračunali osvojene poene.
 
 
A sada o Vašim rezultatima nakon 18-og kola ABA lige, ponovo smo zabeležili dva het trika, sjajan rezultat je kao i u prethodnom kolu zabeležio je Nikola Nestorović koji je bio najbolji trener sa kauča timova Cibona, Budućnost i Cedevita a pridružio mu se budvanin Rade Zec koji je najbolji trener sa kauča timova Olimpija, Mornar i Zadar. Raduje nas što na listi pobednika imamo čak četiri nova imena i što se takmičenje ozbiljno zahuktalo.
 
 
Sjajan rezultat koji je zabeležio pomenuti Rade Zec odrazio se i na ukupni plasman pošto je Rade uspeo da se popne sa četvrtog na treće mesto dok su se očekivano Nikola NestorovićStefan Pavlović zadržali na prvom i drugom mestu. Za sve probleme koji Vam se dogode molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite. Pokazalo se u nekim slučajevima da promena telefona rešava problem.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!