Najbolji od najboljih

Najbolji od najboljih

 
Dragi treneri sa kauča, dragi ljubitelji košarke, dragi navijači naše takmičenje, naš prvenac je upravo završen. Zahvaljujući saradnji sa ABA ligom omogućili smo Vam da se od 15.kola možete zabaviti na novi način dok pratite utakmice, da možete biti savetnici svom omiljenom timu i treneru i na trenutak osetiti se kao pravi treneri.
 
U periodu u kome je trajalo takmičenje odigrane su 84 utakmice, čak 6594 puta ste bili „treneri sa kauča“,  više od 659400 minuta ste bili iz utakmice ABA lige i našu aplikaciju. 3169 takmičara se oprobalo kao treneri sa kauča, neki su odigrali po nekoliko utakmica neki drugi nekoliko desetina a Stefan Pavlović i Mladen Hajder su odigrali svih 84, što znači da su uz prenose i aplikaciju proveli preko 8400 minuta. Stefanu i Mladenu smo u saradnji sa ABA ligom spremili specijalnu nagradu koja će im biti dodeljena na tribini koju ćemo organizovati u aprilu u Beogradu.
 
 
O najboljem treneru sa kauča našeg takmičenja smo već više puta pisali, početkom februara smo sa Nikolom Nestorovićem iz Pančeva obavili intervju, pre svega zainteresovani umećem koje je pokazao u takmičenju. Do kraja takmičenja Nikola nije ni pomislio da prvo mesto prepusti nekom drugom. Na čak tridesetosam mečeva poneo je titulu najboljeg trenera sa kauča i jedva čekamo da nam na nekom od druženja naše zajednice koja slede otkrije svoju tajnu uspeha.
Drugo mesto je osvojio Stefan Pavlović, takođe iz Pančeva pre svega zahvaljujući svojoj upornosti, i plasmanima u vrhu svake utakmice koju je odigrao, a na četiri meča je poneo titulu najboljeg trenera sa kauča.
Rade Zec iz Budve je osvajač trećeg mesta. Rade je na dvadesetpet mečeva osvojio titulu trenera sa kauča a izdvajamo njegov rezultat u poslednjem 26-om kolu ABA lige kada je bio najbolji trener za timove Partizan, Mega Leks, Cedevita, Olimpija, Mornar i Budućnost.
Slično kao što se do poslednjeg kola vodila borba timova oko toga ko će ostati a ko ispasti iz lige, tako je u poslednjem kolu rešeno pitanje četvrtog mesta. Malo je nedostajalo Mladenu Hajderu da ugrozi prednost koju je stekao Slobodan Milutinović, ali je zaliha poena koju je stekao Slobodan ipak bila dovoljna da sačuva svoj plasman.
Šesto mesto je osvojio Nikola Dubak iz Beograda, za koga možemo reći da se kasno uključio u igru, pošto je utisak da bi bio u konkurenciji za najviši plasman da je igru započeo od 15-og kola.
Sedmo mesto je osvojio Miroslav Đorđević iz Vlasotinaca, osmo Mateo Bajlo iz Zadra, deveto Boško Nikolić iz Beograda a deseto mesto Vlatko Mihajlov iz Skopja.
 
Hvala Vam svima na učešću, uskoro ćemo objaviti termin druženja koje ćemo organizovati sa trenerima koje ste pomagali, za sada imamo potvrde od Dejana Milojevića, Aleksandra Džikića,  Dejana Radonjića i Dragana Nikolića a nadamo se da će nam se još neki od trenera ABA ligaša pridružiti.
Sada radimo na pripremi nagrada, pre svega kauča, fotelja i hoklica kao i svih ostalih nagrada koje smo najavili.
 
Uskoro slede nova iznenađenja, igrajte CouchCoach i u predstojećem Play-offu ABA lige i budite najbolji „trener iz kauča“ u polufinalu i finalu.