Navijači u ulozi trenera – samo u aplikaciji CouchCoach

Koliko puta do sada ste se nervirali gledajući utakmicu Vašeg omiljenog košarkaškog tima koji gubi a ništa niste mogli da preduzmete?
Želite li da date savet svom timu da popravi svoju igru, da igra bolje i da pobedi?
Posedujete dobro poznavanje košaraške igre, dobro primećujete dešavanja na i oko terena i želite to i da dokažete ali ne znate gde i kako?
Sa svojim prijateljima često diskutujete o toku utakmice, međusobno se takmičite ko bolje poznaje tim i protivnika, kao i taktiku i izmene i često dobijate opklade ali Vam to nije dovoljno?
 
 
Aplikacija CouchCoach je napravljena upravo za one koji žele da dok gledaju utakmicu svog omiljenog tima pokušaju da mu i pomognu , da provere svoje košarkaško znanje i umeće i istovremeno se i sami takmiče sa drugim navijačima, a najbolji osvajaju vredne nagrade.

 

Kako aplikacija radi?

 
Kada instalirate i pokrenete aplikaciju, nakon registracije možete da birate utakmicu koju ćete pratiti i tim kom ćete pomagati. Na 15 minuta pre početka utakmice predlažete prvu postavu svog tima i ako trener odabere igrače koje ste predložili dobijate prve poene.
U nastavku utakmice za svaki postignuti poen Vašeg tima i Vi dobijate poene, a ako Vaš tim primi poene Vi ih gubite.
U toku utakmice predlažete koje izmene treba da se izvrše, koji igrač da izađe a koji da uđe, i kada se to dogodi u narednih nekoliko napada i odbrana primenjuje se isti princip, to jest kada Vaš tim dobija dobijate i Vi a ako Vaš tim gubi, gubite i Vi.
 
 
U mogućnosti ste i da ocenite da li je neka izmena koju sprovede trener dobra ili ne, ovo se odnosi na izmene koje niste Vi predložili, a dešavanja u nastavku utakmice određuju da li ćete osvajati ili gubiti poene.
Kada primetite da ceo Vaš tim igra loše zatražićete tajm aut, i ako se igra tima popravi osvajate dodatne poene.
Na kraju utakmice objavljujemo rang listu navijača-trenera sa najviše poena, i pobednik dobija vrednu nagradu a uskoro ćemo u dogovoru sa timovima omogućiti dodatne pogodnosti za najvernije i najbolje navijače.