Pehovi se dešavaju

Pehovi se dešavaju

 
Uvereni smo da ste uživali prateći derbi meč između Dynamica i Borca ali ste sa druge strane sigurno ste bili ljuti što niste mogli da koristite aplikaciju sve do pred kraj utakmice. Košarkaška predstava koju su nam priredili košarkaši mladog beogradskog i čuvenog čačanskog kluba sjajan je nagoveštaj nadamo se još uzbudljivijih mečeva Superlige koja će početi za malo više od mesec dana.
 
 
Aplikaciju niste mogli da koristite iz banalnog razloga pošto u hali nije bilo interneta, tako da iako su kolege koje su zadužene za unos podataka svoj posao radile savesno i predano, ti podaci nisu mogli da stignu do našeg servera. Radićemo na otklanjanju ovog problema zajedno sa Košarkaškom ligom Srbije kako se nešto slično ne bi ponovilo.
 
Na rang listi nakon 20-og kola nema većih promena, na vrhu se ustalio Ljubiša Milošević i sudeći po rezultatima u proteklom kolu rešio je da poveća prednost. Značajan napredak su ostvarili i Stefan Pavlović kao i Jovan Milutinović i Nikola Dubak tako da se čini da je ovo četvorka koja će biti u konkurenciji za najvrednije nagrade koje ćemo pripremiti zajedno sa Košarkaškom ligom Srbije.
 
Utakmica koju će prenositi Televizija Arena Sport između Beovuk 72 i Mladost Admiral i koja se igra u petak 17.03.2017 od 18h može Vam doneti nagrade.
 
Podsećamo Vas da iako nema TV prenosa ostalih utakmica, možete odabrati bilo koju utakmicu 21-tog kola Košarkaške lige Srbije i igrati igru i boriti se za najviši plasman.
 
Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!