Početak raspleta

Početak raspleta

 
Još malo utakmica je preostalo do kraja regularnog dela takmičenja ABA lige i možemo reći da se nazire rasplet kada je u pitanju naše takmičenje za najboljeg trenera sa kauča.
 
 
Prvo mesto ubedljivo drži Nikola Nestorović i čini se da su u preostalih dva kola malo verovatna iznenađenja kada je u pitanju najviši plasman. Stefan Pavlović i Rade Zec su se ustalili na drugom i trećem mestu i u utakmicama koje slede će pokušati da zadrže ili poprave svoj plasman.
U top pet igrača dosadašnjeg takmičenja spadaju i  Mladen Hajder, Slobodan MilutinovićMateo Bajlo koji su ostvarili značajno više poena od preostalih takmičara koji se nalaze u TOP10.
 
Raduje nas pojavljivanje mladih nada, tako da je recimo Jovan Milutinović iz Zvečana, verovatno jedan od najmlađih učesnika našeg takmičenja bio najbolji trener sa kauča tima Karpoš Sokoli. Jovanu želimo da uskoro ponovi uspeh i da kao i do sada sa pažnjom gleda utakmice ABA lige i igra CouchCoach.
 
 
Nadamo se da Vam je korisno što smo u aplikaciju vratili praćenje statistika u toku meča, a sve Vaše predloge koje nam šaljete sa pažnjom čitamo i nadamo se da ćemo većinu i primeniti već za narednu sezonu.
Ukoliko ipak budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!