Poslastica za kraj

Poslastica za kraj

 
Dragi treneri sa kauča, dragi ljubitelji košarke, svemu dođe kraj pa tako i našem ovogodišnjem druženju na utakmicama ABA lige. Družili smo se počev od 15-og kola i nadamo se da smo barem delimično opravdali Vaša očekivanja kada je u pitanju aplikacija CouchCoach. Pažljivo smo zabeležili sve Vaše utiske i komentare i potrudićemo se da za sledeću sezonu obezbedimo još zanimljiviju igru, sa puno iznenađenja kao i verziju za iOS. Ali ipak nije još kraj. Kao što znate slede utakmice finala plej ofa između Crvene zvezde i Cedevite, slobodno možemo reći utakmice za košarkaške sladokusce. Verujemo da će publika u Beogradu i Zagrebu zdušno bodriti svoje ljubimce kao i Vi koji utakmice budete pratili preko TV-a.
 
 
Za sve Vas koji se odlučite da se oprobate kao treneri sa kauča u utakmicama finala, u saradnji sa ABA ligom smo obezbedili nagrade za najbolje. Na kraju finalne serije najbolje plasirani „treneri sa kauča“ će dobiti sledeće nagrade:  prvoplasirani takmičar pehar, duks i kačket, plasirani na drugom i trećem mestu po duks i kačket, a plasirani od četvrtog do desetog mesta majicu i kačket. Ukupno ćemo nagraditi dvadeset takmičara, po deset za one koji budu birali Crvenu zvezdu i deset takmičara koji budu birali Cedevitu.
 
I još jedno iznenađenje, svi takmičari koji budu odigrali sve utakmice finalne serije ukoliko nam se pridruže na druženju/tribini koju ćemo organizovati po završetku lige dobiće na poklon po kačket.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!
 
Za sve probleme koji Vam se dogode molimo Vam da nam opis odmah pošaljete na mejl    info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite. Pokazalo se u nekim slučajevima da promena telefona rešava problem.