Predstavljamo trenere sa kauča – Jovan Milutinović

Predstavljamo trenere sa kauča – Jovan Milutinović

 
Strast  za košarku koju poseduju mladi, sama po sebi je divna i posebno smo ponosni na činjenicu da među trenerima sa kauča ima i srednjoškolaca. Naš sagovornik Jovan Milutinović iz Zvečana poseduje ogromnu ljubav za košarkašku igru i takmičenje, i po sopstvenom priznanju ne propušta nijednu utakmicu koju je moguće odabrati u našoj aplikaciji. Jovanu želimo da mu se ostvare sve želje koje ima a tiču se košarke a nadamo se da će biti naš gost na tribini  i druženju koju ćemo u aprilu organizovati za sve učesnike našeg takmičenja.
 
 
CC: Predstavite nam se, gde živite, čime se bavite, da li se bavite košarkom ili ste se bavili i gde?
JM: Ja sam Jovan Milutinović iz Zvečana, trenutno sam učenik srednje škole, košarkom se bavim samo rekreativno ali obožavam da gledam utakmice.
 
CC: Kako ste saznali za aplikaciju CouchCoach i kakvi su bili prvi utisci kada ste počeli da je koristite?
JM: Za aplikaciju Couch Coach sam saznao čim se pojavila jer puno pratim košarku, gledajući tabelu ABA lige pojavila se reklama za Vašu aplikaciju i odlučio sam da je  probam, jer kao što rekoh obožavam košarku.
 
CC: Da li su Vam zanimljive utakmice ABA lige, imate li omiljeni tim i omiljenog trenera?
JM: Utakmice ABA lige su postale zanimljivije u poslednje vreme jer su sve to utakmice u kojima vlada rezultatska klackalica i baš je to ono što ih cini zanimljivim posebno u samoj završnici, moj omiljeni trener je Aleksandar Džikić, a omiljeni tim mi je Partizan.
 
CC: Osim ABA lige da li pratite Košarkašku ligu Srbije kao i Evroligu, Ligu šampiona i NBA ligu?
JM: Pratim i Evroligu, kao i Ligu šampiona a zahvaljujući aplikaciji počeo sam da pratim i Košarkašku ligu Srbije, sa nestrpljenjem očekujem početak domaće superlige. NBA manje gledam pošto se prikazuje u kasnim terminima a ja moram da ustajem rano zbog škole.
 
CC: Da li Vam je aplikacija CouchCoach zanimljiva i šta Vam je u njoj najinteresantnije?
JM: Aplikacija couch coach je veoma zanimljiva jer treba poznavati dobro košarku da bi se borio za sam vrh, a aplikacija ima dosta toga interesantnog.
 
CC: Navedite nam koji su najveći nedostaci igre, to jest na  koji bi se način mogla unaprediti.
JM: Pa nedostaci u igri su mali, ovakva kakva je sad aplikacija tako je i u stvarnosti kod trenera,jedino što treba da se ubaci jeste to ćaskanje, jer treneri u toku utakmice pričaju, smišalju taktike i dr.
 
CC: Koji Vam je postignuti rezultat do sada najdraži?
JM: Prvo mesto u 23-ćem kolu za tim Krka i prvo mesto u 24-om kolu za tim Karpoš Sokoli. Pored toliko dobrih igrača kao sto su: Milutino, Nestor i dr. zaista je uspeh biti ispred njih, ipak su iskusniji od mene.To je osećaj koji uliva dosta samopouzdanja za buduće utakmice.
 
CC: Koji biste tim u ABA ligi najradije „savetovali“ ukoliko bi Vam se za to ukazala prilika?
JM: Tim koji bih najradije savetovao jeste Kk Partizan.
 
CC: Vaša poruka za CouchCoach tim.
JM: Želja mi je da se oprobam u ulozi trenera, a bar za sada Vi ste mi omogućili virtuelno, ko zna možda u budućnosti mi se i ispuni želja. Želim Vam puno uspeha sa aplikacijom.