Predstavljamo trenere sa kauča – Slobodan Milutinović

Predstavljamo trenere sa kauča – Slobodan Milutinović

 
Jedan od trenera sa kauča koji je od samog početka našeg takmičenja sa nama je Slobodan Milutinović iz Zvečana, nick milutino. Slobodan se plasirao na četvrto mesto ukupne rang lista nakon završetka regularnog dela ABA lige, a zanimljivost je da se listama svih četrnaest klubova lige nalazi među prvih deset. U konačnom plasmanu za KK Mega Leks nalazi se na ubedljivom prvom mestu i na našem druženju koje ćemo uskoro organizovati dobiće posebnu nagradu iz ruku trenera Dejana Milojevića. Da li će Slobodan dati i neki savet prvom treneru KK Mega Leks videćemo, a svakako će biti zanimljiv razgovor trenera sa najboljim trenerom iz kauča.
 
 
CC: Predstavite nam se, gde živite, čime se bavite, da li igrate košarku ili je samo pratite?
SM: Zovem se Slobodan Milutinović, imam 28 godina, živim u  Zvečanu, po zanimanju sam diplomirani pravnik. Košarku sada igram samo rekreativno, ranije sam kratko igrao u KK Trepča i KK Zvečan. 
 
CC: Kada i na koji način ste saznali za aplikaciju CouchCoach?
SM: Za aplikaciju CouchCoach sam saznao slučajno na jednom sportskom forumu, neko od članova je ostavio link, bacio sam pogled na aplikaciju i instalirao je.
 
CC: Kakvi su Vam bili utisci nakon prve utakmice koju ste igrali i zašto ste nastavili da igrate?
SM: Utisci su bili jako pozitivni, zanimljivije je bilo pratiti utakmice, naročito utakmice u kojima ne igra tim za koji navijam.
 
CC: Koje sve lige pratite, da li imate omiljeni tim, omiljenog igrača i omiljenog trenera?
SM: Pratim sve lige koje se mogu naći na TV-u. U suštini, jedino NBA, Evroligu i ABA pratim , ostale lige odgledam kad slučajno naletim na neku utakmicu na TV. Omiljeni tim mi je Partizan naravno, gotivim Uroša Lukovića. Od trenera bih izdvojio jednog, za sada, pomoćnog  trenera, Vesu Petrovića, pre svega zbog načina na koji je igrao u Partizanu, nadam se da će biti uspešan i kao trener.
 
CC: Da li Vam je aplikacija CouchCoach dovoljno zanimljiva i šta Vam je u njoj najinteresantnije?
SM: Naravno da je zanimljiva aplikacija, ali ne bih mogao da odredim šta je u aplikaciji najzanimljivije, verovatno to što omogućavama samim gledaocima da učestvuju u takmičenju. 
 
CC: Koji su po Vašem mišljenju najveći nedostaci igre, kako mislite da bi se igra mogla unaprediti?
SM: Mislim da ne bi bilo loše razmišljati o limitiranju broja utakmica koje se boduju za najvrednije nagrade. Aplikacija će sasvim sigurno postajati popularnija, broj učesnika će biti veći, međutim mislim da je mali broj onih koji mogu baš svaku utakmicu da "savetuju", i mislim da bi određeni limit utakmica koje se boduju, ipak ostavio mogućnost da budu konkurentni i onima koji imaju vremena da "vode" svega 3-4 utakmice u jednom kolu. To naravno ne mora da isključuje mogućnost da se igraju sve utakmice, pa čak i da oni najverniji budu nagrađeni, ukoliko to budžet dozvoljava, samo što bi se recimo maksimalno 4 utakmice iz svakog kola bodovale za glavnu nagradu (gde bi se onima koji su odigrali svih 7 u jednom kolu bodovale 4 utakmice sa najvišim brojem bodova). 
 
CC: Vaše najveće postignuće do sada?
SM: Ne znam tačno u kom kolu, negde na početku, četiri tima sam vodio do pobede. (Slobodan je osvajao prva mesta za timove Mornar, Zadar, Cedevita, Partizan, Krku,Olimpiju a za Mega Leks čak tri puta, naša primedba)
 
CC: Koji biste tim u ABA ligi odnosno u KLS ligi najradije „savetovali“ ukoliko bi Vam se za to ukazala prilika?
SM: KK Partizan.
 
CC: Vaša poruka za CouchCoach tim.
SM: Dobro odrađen posao, samo nastavite.