Promena na vrhu

Promena na vrhu

 
Ono što smo najavljivali u prethodnom kolu upravo se dogodilo, naime došlo je do promene na vrhu rang liste. Vođstvo je preuzeo Stefan Pavlović, dok je Ljubiša Milošević pao na drugo mesto. Do promene je došlo i na trećoj poziciji pošto je Nikola Dubak sada treći a Jovan Milutinović četvrti.
 
 
Svakako završnica takmičenja postaje sve zanimljivija i pozivamo Vas da uzmete učešće i budete što bolji trener iz kauča. Utakmica koju će prenositi Televizija Arena Sport između KK Spartak i KK Borac Čačak i igra se  u sredu 29.03.2017 od 18.30h može Vam doneti nagrade ukoliko budete među prva tri plasirana trenera sa kauča.
 
Podsećamo Vas da iako nema TV prenosa ostalih utakmica, možete odabrati bilo koju utakmicu 23-tog kola Košarkaške lige Srbije igrati igru i boriti se za najviši plasman.
Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!