Pukla petica

Pukla petica

 
Da bismo konačno razvejali sve sumnje oko toga ko je Nestor, kako neko može tako dobro da igra našu aplikaciju, da redovno osvaja po tri pobede u kolu igrajući različite timove u sledećem postu objavljujemo intervju sa Nikolom Nestorovićem iz Pančeva. Rezultat koji je postigao u 20-om kolu, kada je igrajući za pet timova (MZT Skopje, FMP, Cedevita, Crvena Zvezda, Olimpija) i osvojio prva mesta svakako je moguće prevazići to jest možda će neko jednog dana biti najbolji trener sa kauča za  šest i više timova, treba sačekati pa to i dočekati.
 
Na listi na kojoj pratimo ukupne rezultate, nema mnogo promena, prvih šest igrača su zadržali svoje pozicije, već pomenuti Nestor povećava prednost nad drugoplasiranim Stefanom a primećujemo napredovanje Ilije Bogdanovića za jedno mesto naviše. Na listi se po prvi put pojavljuje Lazar Mitrović na poziciji broj deset.
Raduje nas što igra svakim danom dobija nove poklonike, i verujemo da će Vam svima biti zanimljivo da se u preostalih šest kola regularnog dela ABA lige oprobate kao treneri sa kauča.
 
Iz našeg razvojnog tima stižu lepe vesti a to je da ćemo uskoro vratiti statistike u aplikaciju.
 
Rang lista najboljih trenera sa kauča u 20-tom kolu ABA lige
 
 
Rang lista najboljih trenera sa kauča nakon 20-tog kola ABA lige
 
 
Za sve probleme koji Vam se dogode molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!