Rekord

Rekord

 
Prošao je i derbi, derbi koji će se pamtiti po tome da je završen bez prekida i većih incidenata, kao i po prvom porazu Crvene Zvezde u ABA ligi nakon godinu dana dominacije u regionalnom takmičenju. Pobeda Partizana je velika, posebno što pokazuje da je tim Aleksandra Džikića pronašao formulu uspeha i što u drugi deo sezone ulazi sa dodatnim samopouzdanjem koje će im značiti u duelima u FIBA Ligi šampiona, kao i u završnici Kupa Radivoja Koraća. 
 
 
U svakom slučaju slede nam zanimljivi mečevi u kojima ćete se vi kao treneri sa kauča, da kažemo i treneri iz senke okušati u ulozi koja je definitivno najstresnija u košarkaškom sportu. Verujemo da i kroz Vaše misli struji neizvesnost nakon izmene koju ste predložili ili lajka koji ste napravili, a možete samo da zamislite kako je prvom treneru na utakmici kome od jedne lopte ili koša zavisi i posao a možda i karijera. 
 
21 kolo ABA lige je defitivno obeležio dr.Nestor koji je u čak sedam mečeva osvojio titulu najboljeg trenera sa kauča „pomažući“ timove Mega Leksa, FMP-a, Cedevite, Crvene Zvezde, Olimpije, Zadra i Budućnosti. Nije greška, dodali smo dr. ispred nadimka iz razloga što Nikola tako dobro igra našu igru da se pitamo da li je moguće da neko ima tako dobre procene za tako veliki broj timova.  Otuda i predznak dr. pošto je Nikola pokazao da je doktor za CoucCoach aplikaciju.
 
 
Raduje nas činjenica da se smanjuje broj primedbi na bodovanje, što dokazuje da naš trud daje rezultate i da aplikacija postaje sve stabilnija u radu. 
 
Ukoliko ipak budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i 
verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!