Rekordni rezultati

Rekordni rezultati

 
Malo je zanimanja koja iziskuju naporan rad i u toku novogodišnjih praznika. Kao što znate 16- to kolo ABA lige započelo je još u 2016-oj godini a završilo se tek sinoć, tri dana nakon dočeka Nove godine. Za Vas, ljubitelje košarke prava poslastica, čak tri dana ste bili u prilici da gledate prenose utakmica i uživate u svima nama omiljenom sportu. Za košarkaše, trenere, uprave, ligu, novinare nije bilo odmora, svi zajedno su vredno radili kako bi Vam omogućili praznični užitak. Mi takođe nismo odmarali. Pripremili smo iznenađenje u vidu nove funkcionalnosti aplikacije Couch Coach tako da ste u mogućnosti da pratite statistike igrača u toku utakmice, što su podaci koji Vam dosta mogu pomoći u toku utakmice.
 
 
Međutim desilo se da smo u toku utakmica koje su igrane u petak 30.12. dobili obaveštenja od strane nekoliko korisnika da se rad aplikacije poremetio, tako da smo ustanovili da svi mobilni telefoni ne podržavaju dodatne funkcije i da kod nekih dolazi do kompromitovanja podataka. To je i bio razlog što smo privremeno onemogućili ovu funkcionalnost za utakmice koje su igrane posle Nove godine. Naš tim naporno radi kako bi osposobio statistike već za naredno kolo, tako da ćemo Vas obavestiti da li smo uspeli do početka 17-og kola to jest do  subote 07. januara to i da učinimo.
 
 
A sada o rekordima, nisu se samo košarkaši Crvene Zvezde potrudili da obore rekord u broju postignutih poena i razlike, to ste učinili i Vi. Čak tri igrača su prateći Crvenu Zvezdu uspeli da osvoje preko 2000 poena, što je sjajan rezultat, koji će teško biti prestignut do kraja sezone, kao i dosadašnji rekord koji je sa 2083 poena postigao Ilija Bogdanović iz Jagodine. Ilija je u 15-om kolu bi najbolji trener sa kauča tima Budućnost, naša majica je stigla do njega i poslao nam je selfi.
 
 
Želimo Iliji uspeh u nastavku takmičenja, kao i svima ostalima koji učestvuju. Nikola Nestorović iz Pančeva je bio blizu da ponovi uspeh Slobodana Milutinovića iz 15-og kola pošto je osvojio titulu najboljeg "trenera iz kauča" za timove FMP, Cedevita i Mornar.
Ukoliko je bilo još nekoga kome je aplikacija otežano ili nepravilno radila u 16-om kolu molimo Vas da nam na mejl info@couchcoach.rs napišete šta se dešavalo i da nam pošaljete model telefona i verziju operativnog sistema Android koju koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!