Sačuvana prednost

Sačuvana prednost

 
U proteklom kolu KLS lige svi favoriti su sačuvali svoju prednost. Stefan Pavlović je ne samo zadržao prvo mesto već je i uvećao razliku ispred Ljubiše Miloševića. Na trećoj poziciji je i dalje Nikola Dubak a Jovan Milutinović je na četvrtom mestu. Do završetka regularnog dela takmičenja Košarkaške lige Srbije je preostalo još tri kola pa će biti veoma zanimljivo videti rasplet i koji će treneri sa kauča poneti titule najboljih.
 
 
Utakmica koju će prenositi Televizija Arena Sport između KK Mladost Admiral i KK Spartak i igra se  u ponedeljak 03.04.2017 od 18.00h može Vam doneti nagrade ukoliko budete među prva tri plasirana trenera sa kauča.
Podsećamo Vas da iako nema TV prenosa ostalih utakmica, možete odabrati bilo koju utakmicu 24-tog kola Košarkaške lige Srbije igrati igru i boriti se za najviši plasman.
 
Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!