Sudar divova

Sudar divova

 
Minulo kolo Košarkaške lige Srbije svakako je obeležila utakmica za koju smo se najmanje nadali da može poneti epitet utakmice kola, a mi smo je nazvali sudarom divova. Radi se o utakmici između niškog Konstantina i beogradskog Dynamica. Svi osim domaćih košarkaša su očekivali rutinsku pobedu samo je pitanje sa kolikom koš razlikom već viđenog superligaša iz Beograda.
 
 
Niški momci su odigrali utakmicu života i bili na pragu iznenađenja a da je utakmica potrajala još neki minut nije isključeno da bi izašli kao pobednici. I među trenerima sa kauča ima divova, dali smo sebi slobodu da tako nazovemo Ljubišu Miloševića iz sela Žitkovac kod Zvečana koji već dva kola zauzima prvo mesto na rang listi, a zanimljivost je da nakon 17-kola nije bio ni među prvih deset. Da upornost i predanost daju rezultat ne treba bolje potvrde, a mi svima Vama želimo da redovno pratite utakmice Košarkaške lige Srbije, takmičite se i ostvarite što bolji plasman.
 
I dalje dodeljujemo nagrade za najbolje plasirane u derbiju 20-tog kola koji se prenosi preko TV-a. Derbi kola se igra u petak 10.03.2017 u 17:30h, Dynamic – Borac, direktan prenos je na televiziji Arena sport. Podsećamo Vas da iako nema prenosa ostalih utakmica, možete odabrati bilo koju utakmicu 20-tog kola Košarkaške lige Srbije i igrati igru.
 
Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!