Svaka utakmica je važna

Svaka utakmica je važna

Da je svaka utakmica važna znamo svi, kako treneri tako i igrači i navijači a da je svaka utakmica važna i Vama, trenerima sa kauča o tome ne treba trošiti reči i mastila. 
Na rang listi nakon 21-og kola nema većih promena, na vrhu je i dalje Ljubiša Milošević a Stefan Pavlović smanjuje razliku koja ga deli od prvog mesta. Jovan Milutinović je zadržao treće mesto ali ga Nikola Dubak  ozbiljno ugrožava tako da neće biti iznenađenje ako se nakon 21-og kola redosled u vrhu promeni. Zato kao što rekosmo svaka utakmica je važna i može da donese odlučujuće poene koji znače pomeranje na rang listi naviše.
 
 
 
Utakmica koju će prenositi Televizija Arena Sport između KK Mladost Admiral i KK Borac Čačak i igra se  u petak 24.03.2017 od 20h može Vam doneti nagrade ukoliko budete među prva tri plasirana trenera sa kauča.
Podsećamo Vas da iako nema TV prenosa ostalih utakmica, možete odabrati bilo koju utakmicu 22-tog kola Košarkaške lige Srbije igrati igru i boriti se za najviši plasman.
 
Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!