Svi na Galatu

Svi na Galatu

 
Prava poslastica za sve navijače, prvi meč crveno belih u Beogradu nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća a protivnik čuvena Galata.  Večeras od 19h možete biti trener iz kauča tima Crvena Zvezda MTS na meču u kome je protivnik Galatasaraj.
 
 
Za najbolje plasirane smo spremili nagrade tako da će prvoplasirani osvojiti duks, oni koji zauzmu pozicije od drugog do petog mesta osvojiće majicu, plasirani od šestog do desetog mesta osvojiće po kačket a plasirani od jedanaestog do petnaestog mesta osvojiće po šal.
Ako sada po prvi put planirate da igrate igru predlažemo Vam da proučite pravila koja možete na sledećem linku http://couchcoach.rs/news/instruction .
 
Prvoplasiranom će nagradu lično uručiti trener KK Crvena Zvezda Dejan Radonjić .
 
I jedno iznenađenje, agencija Big Blue http://www.bigblue.rs/ Vas vodi u Milano na utakmicu 26-og kola Evrolige koja se igra 16-og marta.
 
 
Cena aranžmana je 225 eura, a u cenu je uključena povratna avio karta i noćenje sa doručkom u hotelu sa četiri zvezdice
 
 
Svako ko pozove kontakt centar agencije Big Blue 0114141411 i pozove se na nas dobiće na poklon majicu i kačket sa našim znakom.
 
 
Svi za Milano, svi za Zvezdu !!
 
Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije u toku utakmice molimo Vam da nam opis odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.
 
Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!