Vaša pisma – Miroslav Đorđević

Vaša pisma - Miroslav Đorđević

 
Jedno pismo koje smo dobili preduhitrilo je našu nameru da objavimo intervjue sa svim  trenerima sa kauča koji su obeležili dosadašnji tok takmičenja. Pismo nam je poslao Miroslav Đorđević iz sela Ladovica kod Vlasotinaca, to jest prki1997. Miroslav je do sada odigrao veći deo utakmica ABA lige od starta našeg takmičenja i na nekoliko pitanja koja smo mu postavili odgovorio je u dahu.
 
 
 
U toku su poslednje utakmice regularnog dela ABA lige i za sada je izvesno da će Miroslav biti među prvih deset trenera sa kauča u ukupnom plasmanu, a u ponedeljak ćemo saznati koje će mesto zauzeti.
Nekoliko zanimljivih brojki, Miroslav je do danas odgledao i odigrao u aplikaciji CouchCoach ukupno 66 utakmica ABA lige od 24.decembra kada smo zvanično krenuli sa takmičenjem, što iznosi oko 6600 minuta i sigurno spada u bolje poznavaoce svih timova, igrača, trenera koji učestvuju u ovogodišnjem takmičenju.
 
 
Miroslavu želimo uspeha i u narednim utakmicama koje slede u plej ofu ABA lige kao i u utakmicama Evrolige i nadamo se da će nam se pridružiti na tribini koju ćemo uskoro organizovati i koja će okupiti sve učesnike našeg takmičenja kao i ljubitelje aplikacije. 
Ukoliko i Vi želite da nam pišete to slobodno učinite, naš mejl je info@couchcoach.rs. Pišite kakvi su Vaši utisci, želje i očekivanja a najzanimljivija pisma ćemo objaviti na našem blogu i na društvenim mrežama.
 
Vaš CouchCoach!