Vaša podrška

Vaša podrška

Znali smo da se prvi mačići bacaju u vodu, tako da smo i očekivali da će se u nakom trenutku pojaviti poteškoće u radu aplikacije. To se eto dogodilo u toku 17-og kola kada su nove funkcionalnosti koje smo želeli da Vam omogućimo na pojedinim telefonima prouzrokovale probleme u vidu pojavljivanja duplih imena i prezimena igrača ili resetovanja poena. Želimo da Vam se zahvalimo na Vašem strpljenju i na obaveštenjima koje ste nam slali pošto nam su nam pomogla da ustanovimo problem i da ga u najnovijoj verziji aplikacije otklonimo. Savetujemo Vas da instalirate najnoviju verziju aplikacije i da spremni dočekate prve utakmice 18-kola.
 
Što se tiče rezultata iz 17-og kola zabeležena su čak dva het trika, naime Vlatko Mihajlov iz Skopja i Nikola Nestorović iz Pančeva su na po tri utakmice osvojili zvanja „trenera iz kauča“. Vlatko je osvojio najviše poena kao „trener iz kauča“ timova Karpoš Sokoli, MZT Skopje i Olimpija dok je Nikola isto zvanje osvojio za timove FMP, Mornar i Budućnost.
 
 
Raduje nas što se među dobitnicima nagrada u ovom kolu pojavljuju čak tri nova igrača, što govori da se konkurencija zaoštrava.  U ukupnom plasmanu vodi se mrtva trka između dva Pančevca to jest  već pomenutog Nestora Nestorovića i Stefana Pavlovića, a pojavljuju se i drugi igrači koji mogu da se uključe u borbu za najviši plasman.
 
 
Kada je reč o glasanju za našu aplikaciju na takmičenju na kome mi kao CouchCoach učestvujemo za sada smo sa osvojenih 425 vaših glasova na 28-om mestu i nedostaje nam veliki broj glasova kako bismo povećali naše šanse da budemo pozvani na konferenciju FYFN u Barseloni. Ukoliko do sada niste glasali pozivamo Vas da to učinite do 15.januara kada se zatvara glasanje, a molimo Vas da link za glasanje prosledite na što više adresa. 
 
 
 
Hvala svima unapred! Do naše zajedničke pobede!