Više od igre

Više od igre

Nekada je istoimena serija bila toliko omiljena kod svih nas da smo čim se završi emitovanje već želeli da je ponovo pogledamo. Svaka od devet epizoda je bila posebna a sve se vrtelo oko fudbala i ličnih sudbina, političkih borbi, svetske krize koja samo što nije eskalirala.

Naši košarkaši su u proteklih osam utakmica imali i loših i dobrih izdanja, povremeno su nas nervirali  a češće oduševljavali, a pred utakmicu sa Amerikancima ulili nam nadu da mogu da postignu više, više od igre.

Kao što u poslednjoj, devetoj epizodi pomenute serije  Leka (Pavle Vujisić) imao snage da na fudbalskom meču Šiceru (Miodrag Radovanović) kaže da mu je dosta svega i da više ne može da trpi poniženja tako i mi očekujemo od naših momaka da večeras Amerima pokažu da se i u Srbiji i Evropi igra košarka ništa slabija od one u postojbini košarke, Americi.

Naravno da nećemo pred naše momke i selektora Đorđevića postavljati nedostižne ciljeve, oni su već sada za nas šampioni, kao što su to i košarkašice koje su osvojile bronzanu medalju.

Vama želimo da večeras uživate u utakmici, da budete ponosni kada naši momci budu primali medalje, i već se spremajte za doček šampiona!

Za one koji se odluče da igraju aplikaciju CouchCoach www.couchcoach.rs  vest da smo spremili posebne nagrade, i to za najboljeg trenera iz kauča trenerka i za pet prvoplasiranih majice.

Nagrada za najboljeg trenera iz kauča:

Nagrade za pet najbolje plasiranih:

Ukoliko to još niste uradili preuzmite aplikaciju CouchCoach sa sajta www.couchcoach.rs odaberite utakmicu Srbija – SAD, odaberite prvu postavu našeg tima i sačekajte početak utakmice.

Srećno orlovi, srećno navijači !